Εργοστάσιο σκαφών εξοπλισμού της Σαγκάη Fengxian

Η έξυπνη ευφυής κατασκευή, δημιουργεί ένα εκατονταετές εμπορικό σήμα

Αρχική Σελίδα
Προϊόντα
Σχετικά με εμάς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
επαφή
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΕξοπλισμός ανταλλαγής θερμότητας

Βιομηχανικός εξοπλισμός ανταλλακτών θερμότητας, εξοπλισμός μεταφοράς θερμότητας κλιματισμού

Βιομηχανικός εξοπλισμός ανταλλακτών θερμότητας, εξοπλισμός μεταφοράς θερμότητας κλιματισμού

  • Industrial Heat Exchanger Equipment , Air Conditioning Heat Transfer Equipment
  • Industrial Heat Exchanger Equipment , Air Conditioning Heat Transfer Equipment
 • Industrial Heat Exchanger Equipment , Air Conditioning Heat Transfer Equipment

  Λεπτομέρειες:

  Τόπος καταγωγής: Σαγκάη Κίνα
  Μάρκα: Shenjiang
  Πιστοποίηση: ISO BV SGS CE ASME
  Αριθμό μοντέλου: Sj-1,0-4,0

  Πληρωμής & Αποστολής Όροι:

  Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
  Τιμή: Negotiation
  Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία κοντραπλακέ για κάθε δεξαμενή
  Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
  Όροι πληρωμής: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
  Δυνατότητα προσφοράς: σύνολα του 2000 ένας μήνας
  Επικοινωνήστε τώρα
  Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
  Υλικό: χάλυβας άνθρακα Q345R Τόμος: 0.9m3
  Πίεση: 232psi Θερμοκρασία λειτουργίας: Θερμοκρασία δωματίου
  Προσανατολισμός: Οριζόντια Ύψος: Προσαρμοσμένη
  διάμετρος δεξαμενών: 600

  1. Επισκόπηση

   

  Ο διανομέας νερού είναι μια συσκευή διανομή και συνελεύσεις ροής του νερού που αποτελείται από έναν συλλέκτη νερού και έναν διαχωριστή νερού. Ο διαχωριστής νερού είναι μια συσκευή που διαιρεί μέχρι τέλους ένα εμπορευματοκιβώτιο σε διάφορα αποτελέσματα, και ο συλλέκτης νερού είναι μια συσκευή εκείνες οι πολλαπλάσιες εισαγωγές αποτελεσμάτων μέσω ενός εμπορευματοκιβωτίου. Διαχειρίζεται διάφορες σωληνώσεις κλάδων, συμπεριλαμβανομένης της backhaul ολίσθησης κλάδων και παροχής νερού, που είναι συνήθως σειρά DN350-DN1500, με το πιάτο χάλυβα άνθρακα ή ανοξείδωτου, είναι επαγγελματικός κατασκευαστής των δοχείων πίεσης, τα οποία πρέπει να εγκαταστήσουν το θερμόμετρο μετρητών πίεσης αυτό είναι η πρώτη πλευρά της κύριας διανομής ροής του νερού σωλήνων όπως απαιτείται για να εξασφαλίσουν ότι η περιφερειακή ροή βρόχων κλάδων για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες φορτίων, αλλά και η ροή της λίμνης κυκλωμάτων κλάδων, και της εισαγωγής πίσω στον κύριο σωλήνα για να επιτύχουν τον κύκλο της λειτουργίας. Η επαναχρησιμοποίηση τελμάτων της, μπορεί να επιτύχει περισσότερη energy-efficient επίδραση, μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις ανάγκες και, της που χρησιμοποιείται ευρέως στους λέβητες, κεντρικός κλιματισμός, βιομηχανικό κυκλοφορώντας δροσίζοντας υδάτινο σύστημα, σύστημα ζεστού νερού.

   

  1. Η μέγιστη ανοίγοντας διάμετρος πρέπει να είναι σύμφωνη με GB150-98 «δοχείο πίεσης χάλυβα» οι σχετικές παροχές.
  2. Το μήκος του προσδιορισμού, σύμφωνα με το σχέδιο διαδικασίας που απαιτήθηκε για να αναλάβει τη διάμετρο, την ποσότητα και τη διαταγή να ανατρέξει ο πίνακας, να επιλέξει τον παρακείμενο υπολογισμό κεντρικής απόστασης ακροφυσίων έθεσε το συνολικό μήκος του διαχωριστή νερού.
  3. Η επιλογή πρέπει να πληρώσει τη ειδική προσοχή στη διάμετρο του κυλίνδρου DN400mm, στις ρυθμίσεις που αναλαμβάνουν, όσο το δυνατόν περισσότερο ο μεγαλύτερος συνδετήρας ατμού από το κέντρο του κεφαλιού που αφαιρούν το φορτίο κυλίνδρων και την ευκολία της εγκατάστασης και της συντήρησης.
  4. Κάθε σωλήνας θέρμανσης βρόχων στην έξοδο, αντίστοιχα, πρέπει να συνδεθεί με το διαχωριστή νερού, συλλογή. Η διάμετρος του διαχωριστή νερού και του συλλέκτη νερού δεν πρέπει να είναι λιγότερο από το συνολικό ανεφοδιασμό και να επιστρέψει τη διάμετρο σωλήνων, και η μέγιστη διατομή του διαχωριστή νερού και του συλλέκτη νερού δεν πρέπει να είναι μεγαλύτερη από 0.8m/s. Κάθε βρόχος κλάδων πρέπει να παρασχεθεί στον επιστροφής σωλήνα για να κλείσει τη βαλβίδα.
  5. Στο νερό πριν από τον υδροσωλήνα που συνδέεται με τη σωλήνωση, κατά μήκος της κατεύθυνσης ροής πρέπει να είναι εγκατεστημένοι βαλβίδες, φίλτρα και σωλήνες αγωγών. Στο σωλήνα σύνδεσης τελμάτων μετά από το φρεάτιο, εγκαταστήστε το σωλήνα αγωγών και εγκαταστήστε τη βαλβίδα ισορροπίας ή άλλη κλείνοντας βαλβίδα. Η μετρώντας συσκευή θερμότητας θα παρασχεθεί για το σύστημα με τις απαιτήσεις δοσολογίας θερμότητας.

   
  2. Καθορισμός

   

  Ο διανομέας νερού είναι ένας συνδυασμός διανομέα νερού και διανομέα νερού. Ο διανομέας νερού είναι μια συσκευή που διασκορπίζει όλο τον τρόπο σε μερικά αποτελέσματα, και ο συλλέκτης νερού είναι μια συσκευή που συγκεντρώνει το εισερχόμενο νερό. Η δομή αποτελείται από τον κύριο σωλήνα, ο σωλήνας κλάδων, η εκβολή λυμάτων, ο λιμένας εξάτμισης, ο μετρητής πίεσης, το θερμόμετρο και ούτω καθεξής. Ο κύλινδρος μεγαλύτερων διαμέτρων είναι εξοπλισμένος με τις καταπακτές ή τις τρύπες χεριών. Το υλικό αποτελείται από το πιάτο χάλυβα άνθρακα ή το χωρίς συγκόλληση σωλήνα χάλυβα. Αντέξτε μια ορισμένη πίεση, είναι εξειδικευμένος στην κατασκευή των δοχείων πίεσης, η εξωτερική επιφάνεια να κάνει την αντιδιαβρωτική ή επεξεργασία μόνωσης. Θέστε το διαχωριστή νερού στον κύλινδρο σύμφωνα με την ανάγκη να συνδεθεί διάφορη πρόσβαση στον υδροσωλήνα, το νερό μπορεί να συγκεντρωθεί ή ένας τρόπος της ροής του νερού, ο κύλινδρος είναι εξοπλισμένος με έναν μετρητή πίεσης ή το θερμόμετρο, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει το κράτος ροής σωλήνων. Το χαμηλότερο όριο του κυλίνδρου είναι εξοπλισμένο με έναν λιμένα εκροής, και τα απόβλητα αποχέτευσης χρησιμοποιούνται για να καθαρίσουν τον κύλινδρο, και το πρότυπο είναι συνήθως DN2000-DN1500. Είναι η πρώτη πλευρά της κύριας διανομής ροής του νερού σωλήνων όπως απαιτείται να εξασφαλιστεί ότι η περιφερειακή ροή βρόχων κλάδων για να ικανοποιήσει τις ανάγκες φορτίων, αλλά και η ροή της λίμνης κυκλωμάτων κλάδων, και της εισαγωγής πίσω στον κύριο σωλήνα για να επιτύχει τον κύκλο της λειτουργίας. Η επαναχρησιμοποίηση τελμάτων της, μπορεί να επιτύχει περισσότερη energy-efficient επίδραση, μπορεί επίσης να ικανοποιήσει τις ανάγκες και, της που χρησιμοποιείται ευρέως στους λέβητες, κεντρικός κλιματισμός, βιομηχανικό κυκλοφορώντας δροσίζοντας υδάτινο σύστημα, σύστημα ζεστού νερού. Είναι διαφορετικό από τη μονάδα ανταλλακτών θερμότητας, κενό degasser και άλλα συστήματα κλιματισμού μέσα στο προϊόν, υπο--συλλογή χρησιμοποιούνται κυρίως για τα υδάτινα συστήματα.

   

  3. Τεχνολογική καινοτομία

   

  1. Στην ακριβή συμφωνία με το εθνικό τυποποιημένο σχέδιο υπο--κυλίνδρων υπο--syster-υποβρυχίων ατλάντων «05K232», πάχος τοίχων κυλίνδρων για να καλύψει τις απαιτήσεις.
  2. Σύμφωνα με την πραγματική χρήση της κατάστασης, βελτιστοποιήστε τη διεπαφή μετρητών και θερμομέτρων πίεσης, εύκολη να εγκαταστήσει και να χρησιμοποιήσει, ακριβής μέτρηση θερμοκρασίας.
  3. Σύμφωνα με το κάθε αναλάβετε τη φλάντζα, η επιλογή της φλάντζας βαλβίδων πεταλούδων ή της επίπεδης φλάντζας συγκόλλησης για να εξασφαλίσετε ότι η φλάντζα και το αντίστοιχο ταίριασμα βαλβίδων, φλάντζα και περιοχή επαφών βαλβίδων, υψηλής αντοχής, λιγότερη διαρροή.
  4. Όλες οι διεπαφές συγκόλλησης είναι γυαλισμένες ομαλές, η δοκιμή πίεσης εργοστασίων πέρα από τα εθνικά πρότυπα για να εξασφαλίσουν σταθερή λειτουργία.
  5. Πρίν αφήνει το εργοστάσιο για να κάνει τη δοκιμή πίεσης νερού για να εξασφαλίσει ότι η χρήση του προϊόντος χωρίς διαρροή.
  6. Σύμφωνα με το χρήστη πρέπει να θέσει το μέγεθος του διαχωριστή νερού για να εξασφαλίσει τη χρήση των αποτελεσμάτων.

   

  4. Υπολογισμός

   

  1. Η διάμετρος του κυλίνδρου από το μέγεθος του κύριου σωλήνα περισσότερο από δύο.
  2. Το γενικό ποσοστό ροής μπορεί να υπολογιστεί μέσω του κυλίνδρου, το ποσοστό ροής του νερού λαμβάνεται γενικά 0.1m/s - 1.0m/s.
  3. Το μήκος του κυλίνδρου Λ σύμφωνα με τον αριθμό ανάληψης, διάμετρος, διάστημα σωλήνων που υπολογίζει,
  Λ = 130 + L1 + L2 + L3 + λι + 120 + 2h
  Όταν ο κύλινδρος χρειάζεται τη μόνωση, λ = d1 + d2 + 120
  Ο κύλινδρος δεν πρέπει να θερμάνει όταν λ = d1 + d2 +80
  4. Ο σωλήνας στον υδροφοβικό σωλήνα και η κατεύθυνση του σωλήνα λυμάτων από την εφαρμοσμένη μηχανική σχεδιάζουν την απόφαση.

   

  5. Τα πλεονεκτήματά μας
   
  1. 30 έτη που κατασκευάζουν την εμπειρία για υψηλό - ποιότητα
  2. Μια ισχυρή ομάδα Ε&Α, 70 ανώτεροι μηχανικοί μπορεί γρήγορα να προσφέρει το σχέδιο σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας.
  3,18 έτη διάσημων εμπορικών σημάτων, οι παγκοσμίως διάσημες επιχειρήσεις ψάχνουν τη δεξαμενή αποθήκευσης αέρα μας
  4. AMSE, πιστοποιητικό CE έχει υιοθετηθεί
  5. ποιοτική επιθεώρηση 100% πρίν στέλνει τους επιθεωρητές .more than 40
  6. Κατασκευασμένη χρησιμοποίηση υψηλή - χάλυβας ποιοτικού άνθρακα.
   
  6. Ο πελάτης μας:
  BAOSTEEL, TOSHIBA, CONCH, SPC, ΑΥΤΟΚΊΝΗΤΟ DAS, ΚΊΝΑ SHENHUA, ΟΜΆΔΑ HONGTA, FOXCONN,
  BMW, CSIC, WALT DISNEY, BOSCH, ANSTEEL, SINOMA, Κ.ΛΠ.
   

  Βιομηχανικός εξοπλισμός ανταλλακτών θερμότητας, εξοπλισμός μεταφοράς θερμότητας κλιματισμούΒιομηχανικός εξοπλισμός ανταλλακτών θερμότητας, εξοπλισμός μεταφοράς θερμότητας κλιματισμού
   


   

  Στοιχεία επικοινωνίας
  Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

  Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa Lee

  Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

  Άλλα προϊόντα
  δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών

  Σταθερή δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών πίεσης, κάθετη δεξαμενή αποθήκευσης αεροσυμπιεστών

  Κάθετη βιομηχανική δεξαμενή 10 δεκτών συμπιεσμένου αέρα λίτρο πίεσης 0.6m3 φραγμών

  Δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών τύπων βιδών, δεξαμενή επέκτασης αεροσυμπιεστών

  Δεξαμενή δεκτών αέρα ανοξείδωτου

  Ο βιομηχανικός δέκτης αεροσυμπιεστών ανοξείδωτου τοποθετεί σε δεξαμενή τη διπλή πλαισιωμένη συγκόλληση

  Δεξαμενή εκμετάλλευσης συμπιεσμένου αέρα ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων, δεξαμενές αποθήκευσης ανοξείδωτου

  Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου

  Δεξαμενή πίεσης διαφραγμάτων

  Δοχείο πίεσης δεξαμενών πίεσης διαφραγμάτων χάλυβα άνθρακα για το σταθμό συμπληρωματικών αντλιών νερού

  Μπλε δεξαμενή πίεσης φρεατίων νερού διαφραγμάτων, ατμοσφαιρική δεξαμενή αποθήκευσης πίεσης

  1000 λίτρου πόσιμη υδραντλιών πίεσης επέκτασης μεμβράνη διαφραγμάτων δεξαμενών αναπληρώσιμη

  Αίτηση κράτησης

  | Sitemap

  Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών προμηθευτής. © 2017 - 2020 aircompressorreceivertank.com. All Rights Reserved.