Εργοστάσιο σκαφών εξοπλισμού της Σαγκάη Fengxian

Η έξυπνη ευφυής κατασκευή, δημιουργεί ένα εκατονταετές εμπορικό σήμα

Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΔεξαμενή δεκτών αέρα ανοξείδωτου

Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου

Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου

  • Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου
  • Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου
Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου
Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Σαγκάη Κίνα
Μάρκα: Shenjiang
Πιστοποίηση: ISO BV SGS CE ASME
Αριθμό μοντέλου: Sj-2,0-1,01
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1 ομάδα
Τιμή: Negotiation
Συσκευασία λεπτομέρειες: συσκευασία κοντραπλακέ για κάθε δεξαμενή
Χρόνος παράδοσης: 15 ημέρες μετά από τη λαμβανόμενη πληρωμή
Όροι πληρωμής: D/A, D/P, L/C, T/T, Western Union, MoneyGram
Δυνατότητα προσφοράς: σύνολα του 2000 ένας μήνας
Επικοινωνία
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Υλικό: Ανοξείδωτο 304/316L Τόμος: 53 γαλόνι
Πίεση: 145PSI Θερμοκρασία λειτουργίας: 100 βαθμός
Προσανατολισμός: Κατακόρυφος Διάμετρος: 550 χιλ.
Επεξεργασία επιφάνειας: Άμμος που ανατινάζει ή που γυαλίζει Ύψος: 1300 χιλ.
Υψηλό φως:

δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου

,

Δεξαμενές αποθήκευσης ανοξείδωτου

1. Παράμετρος

 

Όγκος 53 γαλόνι Συνδετήρας βαλβίδων αγωγών R1/2»
Πίεση 145 PSI
Θερμοκρασία 100℃ Όγκος αναφοράς για το συμπιεστή (m3/min) 2.5-3
Ύψος 1300 χιλ.
Διάσταση 550 χιλ.

 
2. Ο ρόλος του αεροσυμπιεστή με την εγκατάσταση της δεξαμενής αερίου

 

1. Ο απομονωτής, σταθεροποιεί τη συμπιεσμένη παραγωγή αεροσυμπιεστών, αποβάλλει ή μειώνει τον παλμό πίεσης αέρα παραγωγής αεροσυμπιεστών, επεκτείνει τον αεροσυμπιεστή «εκκίνησης-στάσης» ή «το φορτίο - ξεφορτώστε» τον κύκλο, μειώνει την ηλεκτρική συχνότητα μετατροπής βαλβίδων Για να αποτρέψει το χρόνο διακοπής αεροσυμπιεστών κατά τη διάρκεια της σωλήνωσης συμπιεσμένου αέρα για κάποιους λόγους για να επιστρέψει το αέριο, που χύνεται στον αεροσυμπιεστή που προκαλείται από την αποτυχία και τη ζημία.
2. Επειδή η δεξαμενή αερίου είναι μια μεγάλη περιοχή με ένα μεγάλο κυλινδρικό σώμα διασκεδασμού θερμότητας, στο στρόβιλο αερίου στη δεξαμενή, και ο τοίχος, ο συμπιεσμένος αέρας μπορεί να είναι δροσισμένη ψύξη, πτώση του νερού, ακαθαρσίες σκόνης στο κατώτατο σημείο της πτώσης δεξαμενών, πιό συμβάλλον στην απολύμανση εκτός από το νερό.
3. Μπορέστε να εξοπλιστείτε με την υποστήριξη της συνέχειας αεροσυμπιεστών: μετά από τον πιό δροσερό, παγωμένο στεγνωτήρα, το φίλτρο αέρα και άλλο εξοπλισμό, η σύνθεση της βιομηχανικής παραγωγής της συμπιεσμένης συμπιεσμένης χρήσης πηγής αεροπορικής ισχύος (σταθμός).
4. Ο μικρός αεροσυμπιεστής, έρχεται με τη δεξαμενή αερίου χρησιμοποιείται επίσης ως σώμα συμπιεστών και άλλα εξαρτήματα εγκατεστημένα βασίζουν το ρόλο.
Δεδομένου ότι το ποσοστό ροής (όγκος αερίου) που χρησιμοποιείται στο τέλος του συστήματος συμπιεσμένου αέρα δεν μπορεί να είναι εξίσου παραγωγή, είναι απαραίτητο να χρησιμοποιηθεί μια δεξαμενή αερίου για να αποθηκεύσει ένα συγκεκριμένο ποσό του αερίου για να σταθεροποιήσει την πίεση του σταθεροποιώντας συστήματος. Πριν από τη δεξαμενή, μπορεί να μειώσει τον παλμό αεροσυμπιεστών, για να αποφύγει τη συχνές φόρτωση και την εκφόρτωση του αεροσυμπιεστή. Μετά από τη δεξαμενή, ο παλμός της παραγωγής συμπιεσμένου αέρα μπορεί να μειωθεί και η πίεση παραγωγής του συστήματος μπορεί να μειωθεί λόγω της προσωρινής πτώσης πίεσης λόγω του προσωρινού ποσοστού ροής, της ρύθμισης της μεγαλύτερης αιχμής και της πίεσης παραγωγής του συστήματος σταθεροποίησης.

 

3. Η ευρεία εφαρμογή των δεξαμενών αερίου

 

1. Η βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων: η δεξαμενή αερίου μπορεί να μειώσει τον αριθμό συχνής έναρξης αεροσυμπιεστών. Όχι μόνο μπορεί να αποθηκεύσει το συμπιεσμένο αέρα, αλλά και έχει μια σταθερή πίεση εξόδου, τον απομονωτή και άλλα αποτελέσματα. Χρησιμοποιείται συνήθως στο βοηθητικό εξοπλισμό αεροσυμπιεστών.
2. Η βιομηχανία τροφίμων: η κύρια εφαρμογή είναι oil-free δεξαμενή αερίου, που χρησιμοποιείται για τις μηχανές πλήρωσης, μηχανές σχηματοποίησης χτυπήματος για να προβλέψει την εξουσία. Επίσης παίξτε μια πνευματική μετάδοση δύναμης, πνευματική ψύξη, πνευματικός ψεκασμός και ούτω καθεξής.
3. Η βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας: η κύρια χρήση του συμπιεσμένου αέρα για τους αέρας-αεριωθούμενους αργαλειούς, ταξινομώντας τις μηχανές, τη βάφοντας μηχανή, την περιοδεύουσα μηχανή, τα πυροβόλα όπλα αναρρόφησης, κ.λπ. για να προβλέψει την καθαρή εξουσία αερίου, η γενική χρήση της oil-free δεξαμενής αερίου.
4. Η αυτοκινητοβιομηχανία: η δεξαμενή είναι ένα αναπόφευκτο μέρος της αυτοκινητοβιομηχανίας. Παραδείγματος χάριν, ο ρόλος της δεξαμενής αερίου στη βιομηχανία ροδών, συμπεριλαμβανομένης της προώθησης της τέμνουσας μηχανής κουρτινών μεταξιού, που θεραπεύει τη μηχανή, κ.λπ., συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής μίξης, πνευματική σχηματοποίηση και ούτω καθεξής.
5. Η βιομηχανία ηλεκτρονικής: Αυτό είναι νέα βιομηχανία, ένας από τον εξοπλισμό οξείδωσης γκοφρετών, κενά συστήματα, πνευματικές βαλβίδες ελέγχου, πνευματικός εξοπλισμός χειρισμού, ανάγκη κ.λπ. να συνεργαστεί με τη δεξαμενή αερίου για να ολοκληρώσει την εργασία.
6. Η περιβαλλοντική βιομηχανία εφαρμοσμένης μηχανικής: η αίτηση ενός ευρύτερου φάσματος της βιομηχανίας αποθήκευσης αερίου, κυρίως για τον έλεγχο ατμοσφαιρικής ρύπανσης, την επεξεργασία στερεών αποβλήτων, την επεξεργασία λυμάτων, κ.λπ.
7. Η ιατρική βιομηχανία: η κύρια εφαρμογή είναι η δεξαμενή αερίου ανοξείδωτου, δεξαμενή οξυγόνου, ιατρικός εξοπλισμός και εξοπλισμός που υποστηρίζουν συχνά τον εξοπλισμό.
8. Η χαλυβουργία: συμπεριλαμβανομένου του αερίου οργάνων, της εκτέλεσης δύναμης, του εξοπλισμού, του καθαρισμού, της βοήθειας διαδικασίας, κ.λπ., αλλά και αδιάσπαστος από μια βιομηχανία δεξαμενών.
9. Η βιομηχανία δύναμης: η βιομηχανία δύναμης: ο ρόλος της δεξαμενής αερίου, συμπεριλαμβανομένης της πνευματικής μεταβίβασης, της ξηράς μεταφοράς τέφρας, πνευματική εκτέλεση, και προάγει τον εξοπλισμό ενοργάνωσης.

 

4. Τα πλεονεκτήματά μας

 

1 Double-sided συγκόλληση για όλους τους συνδέοντας σωλήνες
2 Όλοι οι συνδέοντας σωλήνες σφραγίζονται από τα πλαστικά μέρη
3 Σχέδιο τμημάτων για τον κολπίσκο αέρα
4 Βαλβίδα λυμάτων με το σχέδιο αγκώνων
5 Διαμήκης ραφή, συγκόλληση ραφών δαχτυλιδιών, διπλάσιο - πλαισιωμένη ηλεκτροσυγκόλληση δια της μεθόδου του καταβυθιζομένου βολταη!κού τόξου
6 Επεξεργασία επιφάνειας: η αμμόστρωση, εγχυτήρας (2 φορές), τελειώνει

 

5. Εφαρμογή

 

Η δεξαμενή αέρα ανοξείδωτου χρησιμοποιείται ευρέως στον κεντρικό κλιματισμό, λέβητας, θερμοσίφωνας, μετατροπή συχνότητας, σταθερός εξοπλισμός παροχής νερού πίεσης, οι διακυμάνσεις πίεσης συστημάτων απομονωτών, για να εξασφαλίσει την ομαλή χρήση του συστήματος αερίου για να μειώσει το ρόλο του παλμού ροών αέρος, με αυτόν τον τρόπο μειώνοντας τις διακυμάνσεις πίεσης συστημάτων που το συμπιεσμένο αέρα περνούν ομαλά μέσω ενός συστήματος καθαρισμού συμπιεσμένου αέρα για να επιτρέψει την ικανοποιητική αφαίρεση των ακαθαρσιών ελαίου και νερού και για να μειώσει το φορτίο στις επόμενες μονάδες χωρισμού αζώτου οξυγόνου. Στο σύστημα όταν αλλάζει ελαφρώς η πίεση νερού, ώστε να εξασφαλιστεί ότι το σύστημα της πίεσης νερού, η αντλία δεν θα αλλάξει λόγω της συχνής πίεσης να ανοίξει.

 

6. Έναντι των δεξαμενών χάλυβα άνθρακα

 

Έναντι των δεξαμενών χάλυβα άνθρακα, οι δεξαμενές ανοξείδωτου μπορούν να αντισταθούν τις υψηλότερες πιέσεις και μπορούν χρησιμοποιώ σε πολλές υψηλές θέσεις. Συγχρόνως η δεξαμενή ανοξείδωτου έχει ένα πολύ σημαντικό χαρακτηριστικό γνώρισμα: η άριστη απόδοση σφράγισης δεξαμενών, έβαλε εντελώς ένα τέλος στον αέρα των επιβλαβών ουσιών και των κουνουπιών για να εξασφαλίσει ότι η δεξαμενή δεν μπορεί να αποθηκευτεί στην υγρή ρύπανση, μην αναπαράγοντας τα κόκκινα σκουλήκια. Επομένως, η δεξαμενή αποθήκευσης ανοξείδωτου επίσης ευρέως χρησιμοποιείται στη φαρμακευτική, γαλακτοκομική, ζάχαρη και μερικές ειδικές ουσίες όπως η αποθήκευση, τρόφιμα, φαρμακευτικό είδος, βιομηχανία κρασιού, αναπόφευκτος ειδικός εξοπλισμός γαλακτοκομικής βιομηχανίας.

 

Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου 0

 

Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου 1

 

 

 

 

Στοιχεία επικοινωνίας
Shanghai Fengxian Equipment Vessel Factory

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Lisa Lee

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς
Άλλα προϊόντα
δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών

Σταθερή δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών πίεσης, κάθετη δεξαμενή αποθήκευσης αεροσυμπιεστών

Κάθετη βιομηχανική δεξαμενή 10 δεκτών συμπιεσμένου αέρα λίτρο πίεσης 0.6m3 φραγμών

Δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών τύπων βιδών, δεξαμενή επέκτασης αεροσυμπιεστών

Δεξαμενή δεκτών αέρα ανοξείδωτου

Ο βιομηχανικός δέκτης αεροσυμπιεστών ανοξείδωτου τοποθετεί σε δεξαμενή τη διπλή πλαισιωμένη συγκόλληση

Δεξαμενή εκμετάλλευσης συμπιεσμένου αέρα ανοξείδωτου βαθμού τροφίμων, δεξαμενές αποθήκευσης ανοξείδωτου

Οριζόντιες δεξαμενές αποθήκευσης αερίου σχεδίου δοχείων πίεσης, δεξαμενή πίεσης ανοξείδωτου

Δεξαμενή πίεσης διαφραγμάτων

Δοχείο πίεσης δεξαμενών πίεσης διαφραγμάτων χάλυβα άνθρακα για το σταθμό συμπληρωματικών αντλιών νερού

Μπλε δεξαμενή πίεσης φρεατίων νερού διαφραγμάτων, ατμοσφαιρική δεξαμενή αποθήκευσης πίεσης

1000 λίτρου πόσιμη υδραντλιών πίεσης επέκτασης μεμβράνη διαφραγμάτων δεξαμενών αναπληρώσιμη

Αίτηση κράτησης
Privacy Policy Κίνα καλός ποιότητας δεξαμενή δεκτών αεροσυμπιεστών προμηθευτής. © 2017 - 2022 aircompressorreceivertank.com. All Rights Reserved.